اتوریکلوزر و دژنکتور خلا هوایی

اتوریکلوزر و دژنکتور خلا هوایی

ریکلوزر کلیدی است که برای قطع و وصل اتوماتیک مدار جریان متناوب ساخته شده است و می‌تواند عمل قطع و وصل را برای چندین بار انجام دهد. ریکلوزر‌ها برای استفاده در مدار‌های تک فاز یا سه فاز طراحی شده اند. ریکلوزر را در حالت اتصالی مانند یک فیوز یا دژنکتور قطع می‌کند و بلافاصله مجدداً وصل می‌کند.

ریکلوزر داده‌های مهم را بلادرنگ درباره وضعیت خط، مانند مقادیر توان، ولتاژ یا فرکانس را ارائه می‌دهد.

این داده‌ها عملکرد شبکه ولتاژ متوسط را بهبود می‌دهد، تجزیه و تحلیل و تشخیص عیب را امکان‌پذیر می‌کند و در نهایت کارایی عملکرد شبکه فشار متوسط را ارتقا می‌بخشد.

اتو ریکلوزر و دژنکتور خلاء هوایی

رله ریکلوزر (یا مدار اتصال مجدد اتوماتیک یا بازبست خودکار) یک تجهیز الکتریکی و کلید دقیق با قابلیت اطمینان بالا است.

ریکلوزر به سنسورهای هوشمند و الکترونیکی مجهز شده که به طور خاص برای محافظت از شبکه برق و مصرف‌کننده طراحی شده است. این تجهیز حفاظتی به طور خودکار خطا را جدا کرده و در صورت رفع نقص بازیابی می‌کند.

برای کاهش تعداد مشترکانی که در شرایط خطا از سرویس خارج می‌شوند، ریکلوزرها با فیوزهای پایین‌دست و مدارشکن‌های پست بالادست هماهنگ می‌شوند.به عنوان مثال، فرض کنید یک شاخه درخت در یک مجتمع مسکونی روی یک خط تک‌فاز می‌افتد.بدون وجود رله ریکلوزر بین فیوز و مدارشکن پست، کل فیدر تحت تأثیر قرار می‌گیرد.اگر ریکلوزر در مدار وجود داشته باشد، فقط بخشی از پایین‌دست فیدر تحت تأثیر قرار می‌گیرد.اگر ریکلوزر در مدار وجود داشته باشد، فقط بخشی از پایین‌دست فیدر تحت تأثیر قرار می‌گیرد.در صورت بروز اتفاق، ریکلوزر باز می‌شود و تقریباً بلافاصله مجدداً بسته می‌شود. اگر خطا (شاخه درخت روی خط) همچنان وجود داشته باشد، ریکلوزر دوباره باز می‌شود. اگر خطا (شاخه درخت روی خط) همچنان وجود داشته باشد، ریکلوزر دوباره باز می‌شود. این بار ممکن است از قبل تنظیم شده باشد که یک یا دو ثانیه قبل از دوباره بسته شدن تأخیر داشته باشد.این بار ممکن است از قبل تنظیم شده باشد که یک یا دو ثانیه قبل از دوباره بسته شدن تأخیر داشته باشد.

پس از دوباره بسته شدن، اگر خطا هنوز وجود داشته باشد و طی آخرین عملیات فیوز نسوخته باشد، ریکلوزر برای مدت کوتاهی عمل نمی‌کند و به فیوز زمان می‌دهد تا فقط خط تک‌فاز دارای خطا را جدا کند. اگر به دلایلی این اتفاق نیفتد، ریکلوزر بار سوم باز می‌شود و قفل می‌کند.

در این مرحله باید سیم‌بان به محل اعزام شود تا مشکل را بررسی کرده و ریکلوزر را به صورت دستی بازبست کند. رله ریکلوزر توانایی بسته شدن حداقل 3 بار و توانایی قطع 4 بار قبل از قفل شدن را دارد.

زمان بسته شدن قابل تنظیم است.